Om Caffé Mezzo

2003 slog vi upp porten till vår lilla oas, efter många år i restaurangbranschen ville vi skapa ett café med en hemtrevlig och avkopplande atmosfär. Det skulle vara som ett andra vardagsrum för våra gäster, med god mat och trevligt sällskap. Med ett urval av lokala producenter och ekologiska produkter skapar vi goda och nyttiga alternativ till dagens snabba luncher och fikastunder.

Brödet levereras dagsfärskt från Valhallabageriet, juicerna kommer från Loviseberg. Är du sötsugen har vi även fantastiska kolor från Pärlans Konfektyr. Johan och Nyström levererar våra goda téer och kaffet kommer från Monteriva.

 img3

Söker du jobb?

 Vi på Caffè Mezzo är alltid intresserade av engagerad och trevlig personal. Skicka gärna in ditt CV och din ansökan till oss så hör vi av oss om något blir ledigt. Just nu söker vi två glada och serviceinriktade personer som kan stå i kassan och servera hos oss. Välkommen att skicka din ansökan.

DSC 3429


Följ Caffé Mezzo

Följ gärna oss på Caffé Mezzo på Facebook och Instagram för att alltid få de senaste uppdateringarna och erbjudandena.

Facebookinstagram

Catering för ditt event

Behöver du catering till din tillställning? Härliga färska frallor till frukostmötet? Läs mer om vår cateringservice här.

DSC 1132